18
Kas

Photoshop’ta Arapça Yazı Yazma

Arapça bir metni Photoshop’a taşıdığımızda ters çeviriyor ve bozuyor, bu durumu düzeltmek için iki yöntem bulunmaktadır.

Yöntem 1) http://www.adobe.com/support/downloads/thankyou.jsp?ftpID=4107&fileID=3813 adresindeki şablondan yardım almamız gerekiyor.

Yöntem 2) Burayı tıklayarak indireceginiz .js kodu kullanmanız yeterli. Bu .js yi photoshopta yazdığınız yazınız üstüne getirip bırakın gerisini kendi yapıyor. Kullanımı bu kadar basit.

Parola: ” dinam ”

Dipnot: ” Benim tavsiye ettiğim ve kullandığım yöntem 2. ci yöntemdir. “




Bunları İncelediniz mi?

Css İle Kenarı Yuvarlak Menü

Çalışan örneğini şu adresten inceleyebileceğiniz,Css ile hazırlanmış kenarı yuvarlak menü yapma yöntemi.  İndirme bağlantısına şu adresten ulaşabilirsiniz. Parola : ” dinam “

Windows 8 Türkçeye Çevirme

Eğer Windows 8 işletim sistemini İngilizce olarak yükledi iseniz fakat Türkçe kullanmak istiyorsanız sizlere bir müjdem var. Microsoft Windows 8 için çevrim içi olarak Türkçe dil paketi sunuyor. Windows 8′i … Devamını oku..

WordPress 403 Forbidden Hatasının Çözümü

403 Forbidden  Access to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web Server  LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! Eger … Devamını oku..

Arama:
Facebook Twitter Friendfeed Rss Wmaraci Arşiv
Dost Siteler
Reklam
© Copyright 2010-2024 Dinam Kemaloğlu. Tasarım: — Dinam Kemaloğlu.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress