17
Tem

Twitter hesabınız askıya alındığında ve kilitlendiğinde geri alma

Twitter her geçen gün ciddi anlamda kontrolleri çoğalttı ve sıklaştırmaya başladı. Milyonlarca hesap askıya alınmış durumda.

Hesabınız askı yediyse eğer https://help.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended tıklayıp , Karşınıza Form çıkacak ve formda bulunan mevcut “Sorunun Tanımı”kısmına aşağıdaki yazıyı yazabilirsiniz..

Hi My Account is suspended.sorry I dont keep the rules.I accept my mistake.I will follow the rules to here after.Can you open my account please.Thanks.

Formu gönderdikten sonra gelen maili aşağıdaki yazıyla cevaplayabilirsiniz.

For an unknown reason by my side, my account has been suspended. I want to state that I know all the terms and policies regarding using twitter accounts and I won’t ever be violating them, if I did somehow. I won’t be using any 3 th party applications and/or won’t engage in any manual agressive following behavior. I am always very kind to all of my followers so I never exhibited any agressive behavior to them. After the suspension I re-read all of your policies just in case I might be missing something. So, I kindly request the necessary investigation about why my account has been suspended and its reactivation would be very appreciated

Twitter’in size cevap verme süresi ortalama  1 ve 5 gün sürebilir..




Bunları İncelediniz mi?

Şanzelize Cafe nin Bilinmeyen Gerçekleri

Şanzelize Cafenin Gaziosmanpaşa’nın gururu internette videolarını izleyince gitmemek için kendimi zor tuttum dayanamadım gittim sizin için kendimi feda edip yaşamım boyu unutamayacagım deneyimler yaşadım ve sizlerle paylaşmak istedim … İşte … Devamını oku..

Windows Live Hotmail’in Silinmiş Olan E-Postalarınızı Kalıcı Silme

Son zamanlarda Hotmail’inizin “Silinmiş” klasörüne dikkatli bir şekilde baktığınızda “İleti mi kaybettiniz? Silinmiş iletileri kurtar işlemi gerçekleştirdiğinizde, mümkün olduğu kadar fazla iletiyi geri getireceğiz.” uyarısı ile karşılaşmış olabilirsiniz. Evet artık … Devamını oku..

Üniversite Mezuniyet Yazım

Üniversite bir hevesle bize mezuniyet defteri hazırlamak istedi ama her zamanki fiyatları yüksek tuttuğu için kimse istemedi. Kim verirki 55 tl ama ben vermeyi planlıyordum yazımıda hazırlamıştım. Demekki kısmek kendi … Devamını oku..

Arama:
Facebook Twitter Friendfeed Rss Wmaraci Arşiv
Dost Siteler
Reklam
© Copyright 2010-2024 Dinam Kemaloğlu. Tasarım: — Dinam Kemaloğlu.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress